0533 212 72 66
Sosyal Medya Hesaplarımız

Metal Paletli IBC Tank

Metal Paletli IBC Tank

Metal Paletli IBC Tank

IBC kısaltmasının açılımı İngilizce olarak Intermediate Bulk Container anlamına gelmektedir. Sıvı ve katı maddelerin taşınmasında ve depolanmasında kullanılan bu tanklar, yüksek alan tasarrufu sağladığı için ve doldurup, boşaltılması kolay olduğu için tercih edilmektedir.

Son yıllarda kullanımı oldukça artan ve alanında oldukça popülerleşen IBC Tanklar, yukarıda da bahsettiğim gibi yüksek alan hacmi sebebiyle çeşitli sıvı veya katı ancak genellikle sıvı ürün üretimi yapıp bu işin ticaretini yapan şirketler tarafından tercih edilmektedir. Bu tankların en önemli özelliklerinden birisi de, IBC Tanklarımızın kullanım süresi dolduğunda ürünlerimizi çöpe atıp çevre kirliliği yaratmak yerine; ürünlerimizi çeşitli geri dönüşüm yerlerinde geri dönüştürülerek tekrar kullanılması sağlanmaktadır.

Kullanım alanına göre ve yaptığı işin boyutuna göre IBC tank fiyatları çok hesaplı olmaktadır.

Mefaplastik şirketi olarak IBC tank modelleri arasından sadece bir tanesi olan Metal Paletli IBC Tanklarımızdan sizlere bahsetmek istiyorum.

Metal Paletli IBC Tank kapasiteleri ortalama olarak 1000 Litredir. Bu tanklarımız tüm Avrupa ülkelerindeki ve Amerika’daki şartlara ve standartlara uygun üretilmiştir. Bu da demek oluyor ki ürünlerinizi yurtdışına çok rahat bir şekilde gönderip, dış ticaretinizi hiçbir sıkıntı yaşamadan halledebileceksiniz anlamına geliyor.

Öncelikle ürünlerimizde 3 adet palet alternatifi bulunmaktadır. Bunlar; plastik, ahşap ve metal paletler olmaktadır.

Metal Paletli IBC Tanklarımız, her türlü ultraviyole ışına karşı dayanıklı malzemeden üretilmektedir. Kesinlikle ürün üzerinde paslanma veya korozyona dair hiçbir şey göremezsiniz.

Kimyasal maddelere karşı yüksek dayanıklıkta olmakla birlikte hiçbir asidik veya bazik maddeyle etkileşime girmez. Bu yüzden de kimyasal maddelerin taşınmasında en çok tercih edilen taşıma yöntemlerinden birisi olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Ürünlerimiz içerisine konulan maddelerin doldurup, boşaltılması konusunda özel olarak dizayn edilmiştir. Bu da demek oluyor ki çok kolay doldurulup, aynı şekilde kolay boşaltılarak sizi vakit kaybından kurtaracaktır.

Mefaplastik şirketi olarak IBC Tank modelleri olarak çok geniş bir ürün skalasına sahip olmakla birlikte, IBC tank fiyatları konusunda da oldukça cüzi miktarlarla müşterilerimize en iyi ve güvenli hizmeti veriyoruz.

Metal Paletli IBC Tank Özellikleri

1000 Litre alma kapasiteli olan IBC’ler Avrupa ve ABD vibrasyon standartlarına uygundur.– Ahşap ,Metal veya Plastik palet alternatifli,
– IBC, ultraviole ışınlara karşı stabilize edilmiş yüksek moleküler, yüksek densite polyetilenden üretilmektedir. Paslanma ve korozyona karşı dayanıklı, kullanımı güvenlidir.
– Gövde ve çevresinden 360 ayrı noktadan eletronik kontrollü kaynaklanarak üretilen çelik kafes, güçlü bir sağlamlık ve dayanım sağlar. Birçok kimyasal için en yüksek dayanıma sahiptir.
– Asidik ve bazik kimyasallarla reaksiyona girmez.Tehlikeli madde depolama , kara ve denizyolu taşımacılığında yüksek güvenlik standartlarına sahiptir.
– Kolay ve özel yükleme, istifleme, doldurma ve boşaltma avantajları sağlar.
– Tekrar kullanıma uygundur.150-220 mm kapak alternatifi ile üretilmektedir.
– Bileşenlerinin tamamı, ürün ömrünü tamamladıktan sonra yeniden kullanılabilir özelliktedir.

Hemen Ara
Navigasyon